Persoonlijke aandacht
staat bij Veursehuis Makelaardij voorop. De kleinschaligheid van het kantoor draagt hier zeker aan bij. Er is volop tijd voor u als klant. Tijd om u goed te leren kennen en zo tot het beste resultaat te komen. 

Deskundigheid gecombineerd met enthousiasme 
bij de advisering en begeleiding van de koop of verkoop van een huis is de grote kracht van Veursehuis Makelaardij . Geen snelle zaak of transactie, maar gedegen onderzoek.

Flexibiliteit
is het derde kenmerk van Veursehuis Makelaardij. Geen tijd om u tijdens kantooruren bezig te houden met uw woonwensen? Veursehuis Makelaardij adviseert u ook 's avonds of op zaterdag. Zelfs bij u thuis! 

Ervaring en marktkennis
die aanwezig is binnen Veursehuis Makelaardij wordt met ú gedeeld. Informatie over huizenprijzen en woonomgeving is tegenwoordig via internet makkelijk te verkrijgen, maar maakt u dat een deskundige? Veursehuis Makelaardij zet haar kennis en ervaring graag in.

Betrouwbaar
Veursehuis Makelaardij is al sinds 1985 bekend in en met de makelaardij.

 


Astrid Soeters is uw beëdigd en gecertificeerd makelaar / taxateur. Zij is sinds 2000 beëdigd bij de Rechtbank te 's-Gravenhage als makelaar en taxateur en voert de titel Register Makelaar-Taxateur (RMT). Deze titel staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Een register makelaar / taxateur dient de kennis op peil te houden. 

Kortom: Niet alleen voor de koop of verkoop van uw huis bent u aan het juiste adres, ook voor taxaties kunt u bij Veursehuis Makelaardij terecht.